Vedece

is een management adviesbureau gespecialiseerd in mobiliteitsvraagstukken in het algemeen en openbaar vervoer in het bijzonder. VeDeCe ondersteunt bij het oplossen van inhoudelijke vraagstukken, interim management of projectmanagement. VeDeCe levert deskundigheid en betrouwbaarheid in een prettige sfeer.

Diensten

Wat kan VeDeCe voor u betekenen?  Zoekt u een interim manager of tijdelijke versterking van uw team, dan ga ik graag met u in gesprek om te kijken of VeDeCe de juiste energie en verbinding kan brengen. Bent u op zoek naar een projectmanager die in staat is te leveren binnen afgesproken tijd en budget, dan is VeDeCe uw leverancier.

VeDeCe werkt resultaatgericht met oog voor de menselijke maat.

Portfolio

• Programmamanagement OVpay bij Arriva
• Productmanagement OV-chipkaart bij Arriva
• Implementatie OV-chipkaart bij Arriva
• Manager Stationsmiddelen bij Arriva
• Interim manager Klantenservice bij Arriva
• Interim management Accountbeheer & ontwikkeling bij GVB
• Diverse mobiliteits adviesopdrachten bij verschillende (regionale) overheden
• Begeleiden van diverse mobiliteit gerelateerde aanbestedingen

Achtergrond

Na een studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg en diverse commerciële management functies bij De Jong Intra Vakanties en Connexxion ben ik adviseur mobiliteit geworden, eerst bij Mobycon en later in mijn eigen praktijk.

Ik heb inhoudelijk en bestuurlijk grote kennis van personenmobiliteit in het algemeen en van het openbaar vervoer in het bijzonder. Daarnaast heb ik veel ervaring in ontwikkelprojecten waarbij IT en IT-ontwikkeling een overheersende rol spelen.

De inrichting van de openbare ruimte rondom het thema mobiliteit ten slotte heeft de laatste jaren mijn bijzondere interesse gekregen, vanwege de impact die dat heeft op personenmobiliteit.

Wat mij beweegt?
De leefbaarheid van de wereld waarin wij leven. Zoiets alledaags als je verplaatsen prettiger,  makkelijker en duurzamer maken. Bewustwording kweken. Met mensen samenwerken, als team resultaat leveren waar je trots op kunt zijn. Problemen oplossen.

En dat alles met een fijne portie dagelijkse humor.

Geïnteresseerd? Vragen of advies nodig? Neem contact met me op. Contact met VeDeCe kan op twee eenvoudige manieren:
Bel +31 (0)6 51 093 699 of mail naar info@vedece.nl. Fijne dag!

VeDeCe
Frank van Borselenlaan 23
3703 BA  Zeist

M +31 (0)6 51 093 699
E info@vedece.nl

Btw NL 001 701 099 B80
KvK 30195865